Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rock Me Baby Tina Turner Lyrics

Rock Me Baby Tina Turner Lyrics. Rock me baby, rock me all night long i said i want you to rock me baby, rock me all night long i want you to rock me like my back ain't got no bones roll me daddy like you roll your flour. I want you to roll me till i won't no more.

Ike & Tina Turner "Rock Me Baby" sheet music Jellynote
Ike & Tina Turner "Rock Me Baby" sheet music Jellynote from www.jellynote.com

I want you to rock me like my back ain't got no bones. I said i want you to. When you see me coming go get your rockin' chair.

I Said I Want You To.


Roll me daddy like you roll your flour dough. Become a better singer in only 30 days, with easy video lessons! Rock me baby, rock me all night long.

Roll Me Daddy Like You Roll Your Flour Dough.


What's love got to do with. The easy, fast & fun way to learn how to sing: Roll me daddy like you roll your flour.

Rock Me, Baby, Rock Me All Night Long I Said, I Want You To Rock Me, Baby, Rock Me All Night Long I Want You To Rock Me, Like My Back Ain't Got No Bones And I Want You To Roll Me, Daddy, Like You.


Rock me, baby, rock me all night long. When you see me coming go get your rockin' chair. What's love got to do with it (94) rock me baby, rock me all night long i said i want you to rock me.

Rock Me Baby Rock Me All Night Long.


Rock me baby, rock me all night long i said i want you to rock me baby, rock me all night long i want you to rock me like my back ain't got no bones roll me daddy like you roll your flour. I want you to roll me till i won't no more. I said, i want you to.

Rock Me Baby, Rock Me All Night Long.


Become a better singer in only 30 days, with easy video lessons! Lyrics for rock me baby by tina turner. Roll me daddy like you.

Post a Comment for "Rock Me Baby Tina Turner Lyrics"